aktie2

Actiekrant.nl

Inmiddels zijn we wel bekend met websites waarbij je online op zoek kunt gaan naar kortingcodes van webshops. Maar waarom zouden dat soort kortingcodes en coupons alleen werken voor webshops? Actiekrant.nl heeft nu iets nieuws: ‘lokale acties’. Op Actiekrant.nl vind je aanbiedingen van shops en spots uit 195 steden in Nederland!

 

Als ik even rondkijk bij de acties in Maastricht vind ik kortingscoupons voor McDonalds, Hunkemöller, coolcat, AKO en Kruidvat. De site is nét nieuw en echt lokale acties staan er voor Maastricht nog niet op. Toch vind je al een heleboel andere leuke dingen als je wat op de website rond surft. Er is een tabblad met koopzondagen waarbij alle koopzondagen door heel Nederland netjes vermeld worden. Heel handig vind ik die optie, want ik weet nooit wanneer er koopzondag hier in de buurt is.

Ook staat er een duidelijk overzicht met de tofste dagaanbiedingen. Zo is er op dit moment een actie voor een Esprit horloge. €49,95 in plaats van €129,- . Kijk, dan zijn nog een dagdeals. Zo vind je er nog véél meer dagdeals. Allemaal met extreem veel kortingen van 50% tot zelfs 75%. Kijkje nemen is het zeker waard!  De meeste aanbiedingen zijn maar 24 uur geldig.

Wat je nog meer vind op de website zijn shops en hotspots per stad. Altijd benieuwd geweest welke winkels zich nou in Maastricht, Den Haag of Eindhoven zijn? Alle winkels staan gewoon fijn op alfabetische volgorde op de website inclusief het adres!

Ik vind het initiatief van Actiekrant.nl geweldig en ik ben benieuwd naar de lokale acties die gaan volgen.  Ook ideaal voor wanneer je een weekendje weg gaat ergens in Nederland of gewoon eens aan de andere kant van Nederland wilt shoppen. Check de acties!

 

ook interessant

5 reacties op Actiekrant.nl

Lifesplash schrijft: June 19, 2012 at 13:54

Oh wat handig! Dit soort website’s komen áltijd van pas. Ik twijfel soms nog wel eens wanneer er nou een koopzondag is. En dan sta je daar voor de deur, blijkt het dicht te zijn, :roll:.

Reply
fleur schrijft: June 19, 2012 at 20:20

even off topic, over haarverf, Had jij ook die verpakking in een apart gevouwen groen achtig doosje (herba shine ofzo? ) waar op staat: 400 – middenbruin. Want die is bij mij bijna pikzwart uitgevallen!

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>