p2

Als ik later groot (en rijk) ben…

Momenteel ben ik nog een arme studente, maar ik ga ervan uit dat ik over een paar jaar elke maand een mooi salaris op mijn rekening gestort krijg. Wat zijn mijn wensen op beautygebied? Lees verder om daar achter te komen!

Door: Sam

Ik betrap mezelf er wel eens op dat ik al aan het dagdromen ben over wat ik ‘later’allemaal ga doen met de bakken geld die ik hopelijk ga verdienen. Een riant vrijstaand huis met ingebouwd zwembad, een dikke bak onder mijn advocatenkont en een Chanel aan mijn arm. Ook op beautygebied heb ik enkele wensen…


1. OOGLIDCORRECTIE:

Hell yeah, weg met die lelijke donkere kringen onder mijn ogen. Een ooglidcorrectie staat echt met stip bovenaan mijn ‘wishlist voor betere financiële tijden’. Een onderooglidcorrectie kost ongeveer € 2.000,-. Dat is geen kattenpis, maar ik hoop dat ik me deze luxe later kan veroorloven.

2. DOEI HAARTJES!

Benen, oksels, bikinilijn… laseren a.u.b.! Geen gepruts meer met scheermesjes, wondjes, ingegroeide haartjes, etc. Totale kosten van mijn laser-sessies liggen rond de € 2.500,-. Een flinke smak geld wederom, maar denk eens aan wat je ervoor terug gaat krijgen. Wat zal het een genot zijn om haarvrij door het leven te geven!

3. HALLO KAPPER!

Ik ben iemand die niet vaak naar de kapper gaat. Esther werkt mijn uitgroei bij en dan ga ik maximaal 1 x per half jaar langs voor een knipbeurt. Naar de kapper gaan is duur en ik ben altijd bang dat die miepjes me verknippen. Met mijn riante salaris kan ik later hopelijk een geweldige kapper veroorloven. Elke 2 weken eventjes langs voor een touch-up, waarom niet? Per keer zal ik zo’n € 100 kwijt zijn. Jaarlijkse kostenpost: € 2.400,-. Als je haar maar goed zit!

4. TANDEN BLEKEN

Nog zo’n ultieme luxeklus. Elk jaar eventjes mijn tanden laten bleken voor een stralende witte glimlach waar Colgate jaloers op zal zijn. Quanta costa? Rond de € 400 per jaar, een lachertje vergeleken met mijn andere wensen!

5. BYE BYE CATRICE!

Als student zijnde vind ik het zonde om kapitalen uit te geven aan make-up. Waarom 50 euro betalen voor een blush wanneer je er ook een voor 4 euro kan krijgen? Budgetmerken zijn momenteel mijn grote vriend, naast de acties en afprijzingen natuurlijk. Later hoop ik niet meer naar prijskaartjes te hoeven kijken. Dan leg ik zonder blikken of blozen 50 euro neer voor een blush, omdattie toevallig in een prachtig stijlvol Chanel-doosje zit.

 

Ik zou deze lijst met gemak nog met 10 punten kunnen aanvullen, maar dat bespaar ik jullie (en mezelf). Als ik nu alles zo bij elkaar optel, kom ik toch op een schrikbarend hoog bedrag uit. Momenteel kan ik me niet voorstellen dat ik zo veel geld aan ‘beauty’ uit zou geven, maar ach… als je ‘t geld hébt, why not?
Wat zou jij op beautygebied doen met een hele hoop poen?
Liefs,

Samantha

 

 

PS: Deze blog a.u.b. met een korreltje zout nemen….

ook interessant

5 reacties op Als ik later groot (en rijk) ben…

MySuperSweetLife schrijft: June 30, 2012 at 08:54

Als ik meer geld had was ik zeker vaker naar de kapper gegaan! Dat is erg herkenbaar. Ik verf mijn haar altijd zelf en dat gaat niet altijd even goed :( Ook zou ik graag krullen willen (A)
Liefs

Reply
Chantal schrijft: July 1, 2012 at 23:32

Leuk artikel maar ik vind het begin toch wel wat arrogant overkomen…. beetje jammer :sad:

Reply
Leen schrijft: July 2, 2012 at 19:56

Weetje, ik ga om de twee maanden naar de kapper, alleen om mijn haar te laten knippen en het kost me zo’n 14 euro. Valt best goed mee, niet?

Succes met het vinden van je toekomstige job, het zal een goede moeten zijn. :D

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>