droog

Andrélon droogshampoo

Ik ben geen expert op het gebied van droogshampoos en ik gebruikte het eerder nooit. Andrélon heeft drie nieuwe droogshampoos uitgebracht in Verrassend Volume, Langer Fris en Zomerblond. Je maakt nog steeds kan op een van de vijf pakketten met deze drie droogshampoos, maar vandaag een review. Wat vind ik er nou van?


Droogshampoo breng je in je haar wanneer het vet is en het bestaat uit een soort poeder die het vet opneemt waardoor je haar schoon lijkt. Dit is zo’n product waar veel dames baat bij kunnen hebben. Supersnel vet haar? Even Sprayen en het ziet er weer uit alsof je haar net gewassen is.

De droogshampoos zijn dus in nu in verschillende varianten maar òòk verschillende maten. Voor zo’n grote bus betaal je €4,99 en is perfect voor thuis. Er is nu ook zo’n busje van 75ml te koop die ideaal is om eens een keer zo’n droogshampoo te proberen of om in je tas te gooien!

 

Droogshampoo werkt héél makkelijk. Spray de ‘shampoo’ op je vette haar en het is niet meer vet. Omdat droogshampoos een witte waas achterlaten is het wel nodig om even met een borstel of handen door je haar te gaan. Beetje schudden en de witte waas is weg!

Persoonlijk merk ik niet veel verschil tussen de verrassend volume of lekker fris variant. Ze doen beide wat ze beloven. De lekker fris droogshampoo geeft òòk verrassend volume, en de verrassend volume variant geeft ook een lekker fris gevoel!

Vet haar + fris haar.

De droogshampoos werken perfect en ik had natuurlijk niets anders verwacht van Andrélon. Als je vaak je haar wast worden ze ook sneller vettig, wil je afbouwen met het vaak wassen? Dan is dit natuurlijk ook ideaal.

Ik ben alleen zo iemand die één a twee keer per dag onder de douche springt. Als ik douche moet ik mijn haren wassen, anders voel ik mij gewoon niet helemaal schoon. Ook al laat Andrélon mijn haar helemaal perfect en pas gewassen uitzien, zo voelt het voor mij niet. Ik gebruik het alleen als ik echt even snel ergens naar toe moet, en mijn haar is een beetje vettig. Ik krijg overigens ook de neiging om het gewoon iedere dag ná het wassen te gebruiken. Mijn haar lijkt zoveel volume te hebben na gebruik en ik vind het prachtig!

De Andrelon droogshampoos kosten €4,99 per stuk en bevatten 245 ml. De mini variant van Verrassend Volume bevat 75 ml en kost €1,99.

Ik ben benieuwd wat jij van droogshampoos vind!

Ben je benieuwd naar deze droogshampoos? Doe dan mee met de winactie!

 

ook interessant

15 reacties op Andrélon droogshampoo

Floor schrijft: June 16, 2012 at 13:02

Ik gebruik het nooit, omdat ik met mijn krullen mijn haar onmogelijk droog kan borstelen! En ik ben ook een beetje bang voor de witte waas met mijn bruine haar, hihi.

Reply
Esther schrijft: June 18, 2012 at 14:01

Met krullen lijkt het me ergens ook wel lastiger. Maar ik heb ook donker haar ( en nu al helemaal, donkerdonkerbruin ) en de witte waas zie je niet meer als je even door je haar gaat!

Reply
Joyce schrijft: June 16, 2012 at 13:59

Deze klinken zeker goed! :mrgreen: Zelf ben ik erg tevreden over de droogshampoo’s van Batiste, vooral de Blush variant is heerlijk meisjesachtig qua geur.

Reply
Alyssa schrijft: June 16, 2012 at 16:54

Aaah, deze lijken me echt fijn! Soms heb je van die momenten dat je haar ‘s avonds nog wel kan, maar ‘s ochtends toch te vet blijkt te zijn. En dan geen tijd meer om te wassen…ideaal lijkt me dit dan!

Reply
Esther schrijft: June 18, 2012 at 14:00

Ja, precies. Ik ben zelf niet zo van het wasbeurten overslaan, maar het is wel fijn voor ‘haast’ of momenten dat je gewoon echt niet meer kan wassen..

Reply
Lobke schrijft: September 11, 2012 at 09:24

Die kleine lijkt mij super handig aangezien mijn haar gauw vet wordt en ik niet altijd tijd heb om mijn haar te wassen. Die klein is handiger en een stuk goedkoper om uit te proberen, en dat ga ik zeker doen’!

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>