help

Blogger gezocht!

Even kort en krachtig: beautyfreak.nl zoekt een blogger! Ben jij iemand met een passie voor schrijven én beauty? Lees dan snel verder!

De combinatie avondschool, bloggen en full-time werken gaat erg druk voor mij en dat is de reden waarom ik graag iemand ‘erbij’ zou willen hebben. Ik zoek daarom iemand die iedere week één of twee stukjes wil schrijven voor beautyfreak.nl.

Beauty en make-up is natuurlijk het hoofdonderwerp. Maar daar hoef je niet als blogger aan vast te zitten. Mocht beauty jou minder liggen en ben je bijvoorbeeld een lifestyle fanaat: je bent welkom. Ik sta open voor alles. Heb je een bepaalde specialiteit? Nail-art, huidverzorging, haar, columns?  Kom maar op!

Er zijn wel een aantal ‘eisen’:

  • je bent in het bezit van een goede camera (spiegelreflex, systeemcamera ).
  • je hebt een liefde voor schrijven, beauty, lifestyle etc.
  • je kunt een á twee keer per week een blog schrijven.
  • natuurlijk mag je zelf een blog hebben, maar de blogs die je schrijft zijn enkel en alleen voor beautyfreak.nl bestemd.
  • je bent betrouwbaar, iemand die blijft volhouden en niet al na een paar blogs afhaakt.

Als je het leuk zou vinden om voor beautyfreak.nl naar persevents te gaan, dan kan dat natuurlijk ook. Vanwege de afstand Zuid-Limburg en Amsterdam is het voor mij onmogelijk om altijd op en neer te reizen. Dit is natuurlijk niet verplicht!

Zie jij jezelf wel bloggen voor beautyfreak.nl? Stuur dan een mailtje naar info@beautyfreak.nl. Graag zou ik dan een een voorbeeldblog of review willen zien, inclusief foto’s. Foto’s van goede kwaliteit zijn voor mij erg belangrijk!

 

 

 

ook interessant

14 reacties op Blogger gezocht!

Merel schrijft: September 15, 2012 at 18:13

Ik vind schrijven wel heel erg leuk, maar ligt beauty me niet heel erg, heb ik geen (goede) camera en ben ik zo dyslectisch als een koe waardoor ik alleen maar stukjes kan schrijven met veel spelfouten er in, dus denk ik niet dat ik heel geschikt ben :|

Reply
Esmay schrijft: September 15, 2012 at 18:14

Ik ben zelf een beetje busy met mijn eigen blog + school + social life enzo,
maar ik hoop dat je iemand kan vinden die perfect bij BeautyFreak past!

Reply
Esmée schrijft: September 15, 2012 at 19:31

Ik heb niet zo heel veel met beauty dus ik vind mijzelf niet geschikt :)
Wel leuk dat jij ook uit Zuid-Limburg komt, ik namelijk ook en dat hoor je niet zoveel. Tenminste dat valt mij op.

Liefs, Esmée

Reply
Joyce schrijft: September 15, 2012 at 20:25

wat leuk zeg, ik ga erover nadenken! het lijkt me namelijk echt superleuk en aangezien ik sinds gisteren ook een spiegelreflex heb voldoe ik ook nog aan de eisen! wel moet ik gaan nadenken of ik genoeg tijd heb enzo, maar het lijkt me zeker leuk!

Reply
Michelle Kroes schrijft: April 7, 2013 at 16:21

Hallo.
Ik ben een beetje laat met reageren. En ook kom ik uit het zuiden van het land, net als jij dus. Maar ben je nog steeds op zoek? Waarvoor is de camera nodig als ik vragen mag?
Groetjes.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>