Playboy VIP 3

Budget Parfum: Playboy VIP

Vanaf volgende maand ligt er weer een nieuwe parfum in de schappen: Playboy VIP. Er is zowel een Playboy VIP geur voor vrouwen als voor mannen en ze zijn heerlijk budgetproof!

De Playboy VIP-vrouw, altijd elegant en glamoureus, straal speelse sensualiteit uit. Deze oogverblindende ‘it-girl’ windt elke man om haar vingers.  Aldus de omschrijving voor deze parfum.

Het doosje zou voor mij al een reden zijn om de geur beter te bekijken en te snuffelen in de winkel. Goud, shiny en zilver. De flacon zelf ziet er ook speels uit met de konijnenoortjes en het strikje. Helemaal Playboy inderdaad.

De geur opent met een explosie van frisse nectarine, verzacht door een mix van sinaasappelbloesem. Dit versmelt tot een verrukkelijk hart van liefdesappel en sappig rood fruit. Tot slot vormen muskus, sandelhout en kasjmier de verleiding.

 

De geur vind ik lekker en ik heb hem al vaak gedragen. Voor overdag vind ik hem iets te zwaar, maar ik vind hem heerlijk voor een avondje uit. Het verbaasde mij ook hoe goed deze geur blijft hangen. Als ik hem opspuit voor het stappen ruik ik hem met het thuiskomen in de ochtend nog steeds!

Nog leuker zijn de prijzen van dit parfum:

Eau de toilette 30 ml : €12,99
Eau de toilette 50 ml: €16,99
Deodorant parfum 150 ml: €3,49

Lekker betaalbaar!

 

 

ook interessant

11 reacties op Budget Parfum: Playboy VIP

lisanneleeft schrijft: June 15, 2012 at 17:33

Die playboy parfums trekken mij nooit zo, gek is dat eigenlijk. Heb er nog nooit eentje serieus geroken, haha. Misschien toch maar eens doen!
Na een avondje uitgaan is het enige wat ik ruik ROOK! Bah, zo vies…

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>