primark3

Haul // Primark september 2012

Gisteren was ik in Amsterdam voor een lunch met Biodermal. Omdat deze lunch om 12 uur begon waren we al vroeg op de middag ‘klaar’. Omdat ik nog geen zin had om al zo vroeg naar huis te gaan had ik de avond van tevoren al besloten dat ik naar de Primark wilde. Natuurlijk onder het motto: ‘nu we er toch zijn!’ Natuurlijk moet ik even mijn aankopen delen!


Twee dezelfde oversized tops. De rode kleur vind ik geweldig voor deze herfst. Ik heb ze niet gepast maar wel een extra grote maat genomen. Ze schijnen wel door, top eronder is noodzakelijk! Deze waren €6,- per stuk.

Ik wilde echt nieuwe schoenen en het liefst een paar leuke hakken. Pumps kopen bij de Primark is best een issue voor mij met mijn 38,5. 38 Past nooit en 39 is mij standaard te groot en daar glij ik steeds uit. Maar veterschoentjes als deze passen eigenlijk altijd wel perfect en ik vind ze leuk. Ze waren €18,-.

Ze hadden sneakerwedges en ik moest ze wel hebben. Ik ben totaal geen sneakermeisje maar Desirée en Silja hebben me overgehaald. Ik wilde eigenlijk de nepsuede variant maar die waren alleen nog maar in 41/42. Ik heb ze gisteren in Amsterdam gewoon aangetrokken en ze lopen verrukkelijk! Ook deze waren maar €18,-.

Ik had al één kledinghanger van de Primark maar daar had ik dus alles door elkaar aan hangen. Sjaals, riemen en kettingen hingen aan één hanger. Nu kan ik sjaals en riemen apart hangen!

Tailleriemen koop ik eigenlijk altijd bij de Primark. Bij de H&M kosten zulke riemen al meestal rond de 15 euro, als je weet dat je bij de Primark soortgelijke riemen krijgt voor maar 3 euro wacht ik liever op een tripje Primark!

De piramid studs armbandjes kocht ik eerder en ik heb ze veel gedragen. Omdat ze best lelijk geworden zijn na een paar maanden enthousiast dragen kocht ik twee nieuwe. De accessoires vond ik niet erg boeiend deze keer maar deze oorbellen kon ik voor €1,50 niet laten liggen!

Een een klein flesje anti bacteriële handgel. Ik was vergeten zo’n handgel in mijn tas te stoppen gisterochtend en dit is echt zo’n product wat ik bij me wil hebben!

 

Ik heb vrij weinig naar de kleding gekeken bij de Primark omdat ik totaal geen zin had om te gaan passen. Ik word altijd zo moe van kleding passen, haha. 

 

ook interessant

23 reacties op Haul // Primark september 2012

milou |Shimmer-Pie schrijft: September 20, 2012 at 14:06

Ohh met die sneakers heb ik ook nog zo lang in mijn handen gestaan. Maar ik zat zo te twijfelen of ik ze wel ging aan doen!!

En nu zie ik ze en heb ik toch echt spijt dat ik ze niet genomen heb!

Reply
Nadine schrijft: September 20, 2012 at 15:45

Leuk leuk! Krijg spontaan zin om te winkelen, maar ja, eigenlijk heb je daar bijna altijd wel zin in! Wat een super leuke shirts vooral die rode is echt tof. :D

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>