her1

Herôme collectie: Snow White and the Huntsman

Afgelopen vrijdag was ik voor Silja naar het Glossybox Ambassador event geweest wat helemaal in het teken stond van de nieuwe film Snow White and the Huntsman. Herôme was ook aanwezig en we mochten de nieuwe collectie helemaal geïnspireerd op Snow White and the Huntsman bewonderen en onze nagels ermee laten lakken. Later die middag gingen we naar de film en we kregen de nagellak collectie mee naar huis. De film kan ik niet laten zien, maar de nagellakjes wel:

 


De prachtige collectie die heerlijk variërend is. De vier meest linkse lakken zijn ‘normale’ lakken en de twee rechts zijn crackle lakken. Ze hebben natuurlijk Snow White namen als Mirror-Mirror, Toxic Apple en Evil Queen. Met zulke namen heb je mij al gelijk!

 

The Huntsman is een prachtige zwarte lak met een geweldige glans. Dekt met twee dunne laagjes en hij is gewoon prachtig. Normaal heb ik niet zoveel met zwarte nagellak omdat het gelijk zo donker is maar deze vind ik geweldig. Ik vrees dat het vooral door de prachtige glans komt!

Gewoon een perfecte zacht roze kleur, dat is hoe ik Awakening Kiss zou omschrijven. Lekker barbie roze!  Deze dekt het minst van ze allemaal, ik heb maar liefst vier lagen gebruikt om een perfecte dekking te krijgen. Bij één laag lijkt het gewoon een jelly nagellak en dat is gewoon niet mijn ding.

Het is dat ik middenin mijn Project25 zit, anders werd dit gelijk mijn favoriete kleur rood. Perfect rood als je het mij vraagt. Bloedrood en perfect. Zo’n kleur die altijd kan. Toxic Apple! Twee lagen heb ik gebruikt!

Zoals je vast al raad: dit lakje heet Snow White. Dekt prima met twee lagen maar droogt niet héél snel helaas. Gaat wit een nieuwe trend worden?

Ik heb het vaker verteld: ik ben niet fan van crackle lakken. Toch heeft herôme mij met Mirror Mirror om weten te krijgen. Hij breekt prachtig en het ziet er mysterieus uit. De kleur van de crackle lak vind ik zò mooi. Zodra Herôme deze uitbrengt zònder de crackle effecten koop ik hem gelijk!

Evil Queen, een leuke gouden crackle die wederom goed en netjes breekt.

 

Wat een prachtige collectie heeft herôme er weer van gemaakt. Toxic Apple, Mirror Mirror en The Huntsman zijn mijn persoonlijke favorieten van deze zes lakken. Nooit gedacht dat ik daadwerkelijk een crackle lak zou dragen, maar dat hebben ze dan weer mooi voor elkaar!

W.I.C. by Herôme is te verkrijgen bij verschillende drogisterijen en parfumerieën en natuurlijk via de webshop van Herôme zelf. Een nagellakje kost €7,50 en wanneer je er twee koopt krijg je leuke kortingen en betaal je maar €12,50 voor twee lakken!

 

ook interessant

32 reacties op Herôme collectie: Snow White and the Huntsman

femketje schrijft: June 7, 2012 at 13:28

awakening kiss is echt mijn favoriet van deze collectie :D super pretty!
snow white zelf lijkt me wel een erg fijne lak als basiskleur voor nailart etc :D

Reply
Marieke schrijft: June 7, 2012 at 14:25

Zwart is inderdaad wel supermooi als het zo glanst! Mirror Mirror had ik persoonlijk ook mooier gevonden als het geen crack was… Maar misschien is dit inderdaad een mogelijkheid om mij aan de crack te krijgen :P

Reply
Amy schrijft: June 7, 2012 at 14:36

Jammer dat Awakening Kiss een jelly lakje is, ik was namelijk het meest geïnteresseerd in dit lakje! Verder ga ik Snow White en The Huntsman halen, lekker basic lakjes die goed dekken! :grin:

Reply
Esther schrijft: June 8, 2012 at 10:29

Hij is niet écht jelly, bij de eerste laag leek ‘t wel zo. Maar met 3-4 lagen is het wel gedekt. Alsnog jammer, zie lakjes het liefst met een perfecte dekking met één of twee lagen!

Reply
ellen schrijft: June 7, 2012 at 14:40

Ik vind de collectie zo basic :sad:
Van mij hadden het wat meer vernieuwende kleurtjes mogen zijn

Reply
Lotte schrijft: June 7, 2012 at 14:49

Prachtige nagellakjes allemaal!

Reply
Tok schrijft: December 28, 2012 at 11:29

Ik ben heel erg blij met deze Santana appel; ben allergisch tegen alles es nog wat en kon meer dan 30jaar geen apelps/kersen/perziken enz. eten. Nu heb ik eindelijk een appel waar ik van kan genieten. En ik stuur hem ook nog regelmatig naar mijn broer (Duitsland), die ook een appelallergie heeft.Hartelijke groeten, Inge

Reply
Nicky schrijft: June 7, 2012 at 14:56

Oh my die zwarte en roze! De crackle’s zijn wel mooi, maar ik ben totaal geen crackle-fan dus ik denk niet dat ook maar één merk mij om krijgt.

Reply
LottedeJ schrijft: June 8, 2012 at 17:01

Huh, Mirror Mirror is echt heel mooi! Ik wist niet eens dat dat een crackle lak is, haha. Ik ben ook niet zo van de crackle lak maar deze ziet er inderdaad heel bijzonder en mysterieus uit.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>