nyc

NYC nailpolish swatches // water street blue – Lexington Yellow – Greenwich Village

Vandaag swatches van drie vrolijke zomerkleuren die ook nog eens erg budgetproof zijn. Ze kosten slechts €2,29 per stuk en zijn wellicht toch een van de goedkoopste lakken die te vinden zijn in een drogist. Natuurlijk praat ik over NYC, New York Color.


Lexington Yellow is een ‘simpele’ gele kleur. Voor zover geel simpel is, natuurlijk. Lekker creamy en hij ziet er vrolijk uit. Ik vind hem alleen verschrikkelijk lakken. Hij lakt gewoon niet mooi egaal en is dik. Als je een geel lakje wilt, zou ik deze niet aanraden. Hij droogt ook nog eens enorm traag, jammer!

Water street blue is dan weer totaal anders. Ik heb twee lagen gebruikt en hij lakt prima. De kleur is hemelsblauw ( of smurfenblauw) . Droogtijd is prima, niet extreem snel maar ook weer niet te langzaam. Gewoon, prima!

Greenwich Village vind ik het fijnste lakje. Dekt met één laag al vrij goed, maar een tweede maakt het net iets mooier. Ook lakt hij gewoon extreem fijn. Ik vind hem leuk. Wederom creamy en een typisch zomerkleur! Dit lakje droogt ook het snelst van alledrie!

Deze lakken zitten in de Color Rush collectie van NYC en ze kosten €2,29 per stuk. Lekker budgetproof. De gele wil ik je echt niet aanraden, maar de andere twee lakken vind ik weer geweldg!

ook interessant

29 reacties op NYC nailpolish swatches // water street blue – Lexington Yellow – Greenwich Village

Hennie schrijft: June 28, 2012 at 09:08

Ik heb zelf die roze ook, die is idd erg mooi. Ik vind de lakjes van NYC ook erg fijn, ze blijven bij mij ook altijd wel goed zitten en de prijs is natuurlijk helemaal prima!

Reply
Marijke schrijft: June 28, 2012 at 20:21

Wat is dat toch met gele lakjes dat ze nooit fijn lijken te lakken/ mooi dekken?
Leuke kleurtjes, lekker basic, maar ze zien er mooi uit

Reply
Liesbeth (candyandtreats) schrijft: June 28, 2012 at 21:20

Wat een mooie cremige lakjes, ziet er prachtig uit!
Die blauwe kleur vind ik heel erg mooi!
Jammer van dat gele lakje, ik heb er echt al enkele geprobeerd van vogeltjesgeel tot citroen en limoengroen en telkens lakken ze streperig en dik, me no likey! :(

Leuke blog met goede reviews! Bookmarked it is :) <3

Reply
Sherien schrijft: June 28, 2012 at 23:47

Ik heb de gele kleur ook, en ik vindt hem eigelijk wel fijn. Misschien dat je net de gele hebt gepakt die iets minder van kwaliteit was, jammer!

Reply
Scha schrijft: June 30, 2012 at 02:10

Ik heb Water Blue Street al een tijdje en vind het een heel mooi kleurtje. Krijg ook veel complimenten als ik m op mijn nagels heb. Ik wilde de gele ook kopen maar dat heb ik niet gedaan. Toch wil ik m nog wel graag.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>