lady

Parfum: Lady Gaga Fame

Het was al eerder bekend dat Lady Gaga met een parfum zou komen. Ze is naakt gegaan voor de campagnefoto en eindelijk is er meer informatie over haar nieuwe parfum. Vanaf september 2012 in de winkels!

Lady Gaga is niet bepaald van het motto: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’ Ook uit haar eerste signature parfum zal dit blijken. Waar licht is, brengt ze duisternis. Waar transparantie is, brengt ze mysterie. Waar fruit is, vraagt ze om vergif. Het resultaat is Lady Gaga Fame. Een weelderige bloemengeur die zo zwart is als een ziel van roem, maar bij contact met lucht volledig transparant wordt.

De geur is opgebouwd rond drie basisakkoorden: een duister, een sensueel en een licht akkoord. Het duistere akkoord is geïnspireerd op de belladonna, de dodelijke nachtschade die 18e-eeuwse beauty’s gebruikten voor een hevig intense blik. Dit duistere hart vloeit over in een sensueel akkoord van weelderigheid, een samensmelting van druipende honing, saffraan en abrikozennectar. Het lichte akkoord, tot slot, fluistert pracht en praal. De intense bloemige geur van gekneusde tijgerorchidee en Arabische jasmijn belichaamt een tijdloze schoonheid. Samen vormen de akkoorden een geur met bloemige en fruitige elementen. Het steringrediënt, dat geïnspireerd is op de belladonna, maakt de geur tot een geheel en geeft LADY GAGA FAME zijn signatuur.

Technisch hoogstandje

Geïnspireerd op Lady Gaga’s uitspraak “Als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht” staat de zwarte vloeistof symbool voor een geurmetamorfose in een luxueuze duisternis. De vloeistof is zo zwart als de ziel van roem, maar wordt bij contact met lucht volledig transparant. Dit ‘black to clear’-parfum is het resultaat van een unieke innovatie in de vloeistoftechnologie.

 

 

Vanaf september zal Lady Gaga Fame verkrijgbaar zijn bij parfumerieën.

Adviesprijzen:

30ml eau de parfum: €29,50
50ml eau de parfum: €39,50
100ml eau de parfum ultimate masterpiece: €69,50

Ook komt er een bijpassende showergel en bodylotion bij.

200ml showergel: €19,50
200ml bodylotion:€19,50

 

 

ook interessant

6 reacties op Parfum: Lady Gaga Fame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>