lipgloss rimmel 2

Rimmel Olympic Collection: Stay Glossy Hot Lip Gloss

Jullie hebben eerder kennis kunnen maken met de drie lakjes uit de Rimmel London Olympic Collection, vandaag is het tijd voor de lipgloss. Er zitten twee prachtige lipglossjes in deze collectie: een fuchsia roze en een feloranje kleur!

Wat beloofd deze lipgloss nou allemaal? In ieder geval om tot zes uur lang op je lippen te blijven zitten. Wel, we zullen zien!

De verpakking vind ik leuk en vrolijk, mede dankzij de vrolijke kleur die de gloss zelf heeft. Het ziet er zo heerlijk zomers uit!
De kleuren uit deze collectie zijn Pop Your Pink en Orange My Life.

De lipglossjes hebben sponsapplicators en ik denk dat dit toch wel de meest voorkomende applicator is, wat betreft lipgloss.Deze applicators zijn platter en brengen heel zacht de lipgloss aan. Het voelt lekker fijn aan op mijn lippen! Zouden deze lipgloss zo gepigmenteerd zijn als ze eruit zien in hun verpakking?

Niet bepaald, helaas. Gewoon een subtiele glanzende gloss met een licht oranje en licht roze glans erin.

Je ziet niet eens duidelijk welke gloss welke is. Links is in ieder geval de oranje-kleurige ( orange my life )en rechts de roze (pop your pink). Ondanks dat de lipgloss misschien niet zo goed gepigmenteerd is als ik verwachtte, gebruik ik hem wel veel. Ik vind het eigenlijk wel erg leuk om een subtiele glans op mijn lippen te hebben zonder teveel kleur of té veel shine. Het ziet er verzorgd uit.

De lipgloss maakt mijn lippen ook heerlijk zacht en het voelt ook een stuk fijner dan droge lippen. Het gevoel vind ik vergelijkbaar met een lipbalsem, ook omdat hij totaal niet plakt.

De lipgloss blijft bij mij verrassend lang zitten. Een drankje overleefd hij wel (mits je niet teveel zuipt) !Een goede anderhalf uur blijft hij wel bij mij zitten!

( MATCHING NAILS & LIPGLOSS )

De Rimmel London Olympic Collectie is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen. De Stay Glossy Hot Lip Gloss kosten €9,99 per stuk.

 

 

 

ook interessant

17 reacties op Rimmel Olympic Collection: Stay Glossy Hot Lip Gloss

Miriam schrijft: June 14, 2012 at 17:02

Ik hou op zich wel van gloss al draag ik het niet vaak. Dit is denk ik wel wat gezien hij niet plakt, dat vind ik zo vies voelen!

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>