p3

Sam’s ultieme zomer-tips!

Hoewel we het nog niet helemaal merken aan de temperatuur staat de zomer toch echt voor de deur. De zomer, daar moet je van genieten. Lees verder voor mijn 5 ultieme tips voor een top-zomer…

                                                                                                                           Door: Sam

 

1.Geniet van de zon!

Wat is er nou meer zomer dan de zon? Het is natuurlijk nog even afwachten of we dit jaar een prachtzomer gaan krijgen, maar mooie dagen zijn er altijd. Benut ze! Ga met een groep vriendinnen lekker naar het strand of zwembad en kweek dat fijne bruine kleurtje. ’s Avonds blijft het lekker lang licht, ideaal weer voor een bbq. Een verse fruitsalade, vleesspiesjes en stokbrood met kruidenboter. Ook zitten de terrassen weer bommetjevol. Wat dacht je van een middagje knappe mannen gluren met je beste vriendin onder het genot van een heerlijk glaasje rosé?

2. Geniet van de sale!

In de zomer is er natuurlijk ook weer overal volop sale. Het begint rustig met 30%, maar aan het eind van de zomer kun je shoppen met 70% korting. Er is haast niets fijners! Alle winkels afstruinen en op zoek naar mooie koopjes. Trek je niets aan van de rommel en drukte maar zorg ervoor dat jij met dat ene juweeltje de winkel verlaat! Shoppen maar!

3. Geniet van de mode!

Waar in de winter de donkere kleuren de toon voeren is het in de zomer juist omgekeerd. Felle kleurtjes en maagdelijk wit. Zwierige jurken en strakke mini-rokjes. Sleehakken en sandaaltjes. Zonnebrillen en hoedjes. Onze zomer is meestal maar kort dus maak gretig gebruik van die zonnestralen en benut je zomerkleding optimaal.

4. Geniet van de vrijheid!

Waarschijnlijk hebben we allemaal wel een aantal dagen of weken vrij in de zomer. Even niet bezig zijn met school of werk, is het niet heerlijk? Dit is het moment om lekker uit te slapen. Niets hoeft en alles mag. Nu heb je eindelijk tijd om die dikke roman uit te lezen. Of tijd om met je nichtjes naar de speeltuin te gaan (kun je die roman mooi meenemen!). Doe dingen die je leuk vindt, het leven van moeten komt snel genoeg weer. Chill!

5. Geniet van de wereld!

Misschien ga je dit jaar op vakantie naar een zonnig oord, misschien ook niet. Indien je op vakantie gaat is genieten waarschijnlijk niet zo heel moeilijk, maar ook voor de thuisblijvers is er genoeg om te doen. Ga een dagje naar de Efteling of plan een weekendje weg naar Antwerpen of een andere leuke stad. Als jouw budget dit soort tripjes niet toelaat zijn er dicht bij huis ook volop mogelijkheden. Een weekendje kamperen in je achtertuin met je vriendin of boyfriend, hartstikke gezellig. Marshmallows roosteren, ’s ochtends verse broodjes halen bij de bakker, gezelligheid kent geen budget!

Weer of geen weer, geld of geen geld, vakantie of geen vakantie, genieten kan ALTIJD. Het zijn de kleine dingen die je dag kunnen maken. Wees vrolijk en de wereld ziet er een stuk mooier uit!

Waar kun jij je enorm op verheugen deze zomer?

 

Fijne vakantie,

Sam

ook interessant

8 reacties op Sam’s ultieme zomer-tips!

Bo schrijft: July 7, 2012 at 08:55

Leuk artikel! Lekker zwemmen shoppen en de zon, daar ga ik volop van genieten.
Maar natuurlijk ook van het lekkere eten,vrijheid en de mensen om me heen!

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>