shop5

Shoplog : Action & Xenos

Zo eens in de zoveel tijd ga ik eens gezellig bij de action langs om te kijken of ze nog wat leuks hebben. Gisteren deed ik het weer en vandaag kun je zien welke budgetitems ik allemaal gekocht heb!

Ik zag deze oliebrander inclusief die geur oliën voor maar €1,89. Ik had al een oliebrander, maar door aangebrande oliën is hij heel viezig geworden. Eindelijk een nieuwe dus!

De oliën die erbij zitten: rose, vanille en lavendel!

Bij de Xenos kocht ik ook nog eens wax melts voor in de oliebrander. Lavendel, vanille en rasberry!  Deze weren rond de 80 cent per stuk. Ik heb lavendel al gebruikt, erg lekker voor het slapen gaan!

En uiteraard de wattenschijfjeshouder: €1,39!

Nail art stripers, woooo! €1,35 voor drie stuks. Helaas hadden ze alleen maar deze set bij de action waar ik was.

Tijgerbalsem. Ik dacht dat het misschien prettig zou zijn voor mijn pijnlijke schouder! €1,52 voor vier potjes.

En als allerlaatste: een haarmasker van andrélon ( rond de €2,50) en een vrolijke douchepuf!

Heb jij nog leuke items gekocht of gespot bij de action? Deel het!

 

ook interessant

29 reacties op Shoplog : Action & Xenos

Ester schrijft: September 18, 2012 at 11:05

Leuke dingen heb je gekocht. Ik ben al in geen tijden meer bij de Action geweest, maar die paar keer dat ik er heb geshopt kom ik thuis met dingen die ik vroeg of laat toch weer weg gooi omdat ze al kapot zijn of omdat ik er eigenlijk niks aan heb :) Die wattenschijfjeshouder is wel mooi! Ik heb er een keer één bij de Kruidvat gekocht die je aan de muur kunt bevestigen, voor mijn kleine badkamer is dat wel ideaal!

Reply
me schrijft: September 18, 2012 at 12:20

gerolie in zo’n brander gebruik je altijd in wat water dus nooit alleen de olie erin. Als je de combi water + olie gebruikt heb je nooit problemen met vieze brandertjes.

Reply
Claudia schrijft: September 18, 2012 at 17:48

Oh, dat is de striper set die ik ook had willen hebben! (ik had de allerlaatste set geloof ik, die met glitters) Hmm door al die beautyblogs ben ik ook geïnteresseerd geraakt in geurende oliën en kaarsen -_-; Ik had bij de Action een geurkaarsje gekocht (in een gewoon glas, ze hadden ook in een potje), in vanille, die rook best lekker en sterk voor 1 kaars, daarvan wilde ik wel nog 1 of 2 halen (1.05 per stuk ongeveer). Ik wilde vanmiddag nog gaan, maar ehm ben maar niet gegaan! Ik moet wel weer nieuwe wattenschijfjes halen binnenkort…

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>