IMG_1240

Some Snapshots juni #3

In Some Snapshots neem ik jullie mee in mijn leven met de meest random foto’s. Deze week: veeeeel voetbal, sporten, koken met Esther en ook poezel is weer aanwezig!

 

1. Ik zag in de Kruidvat folder deze boeken staan, jammer genoeg niet in een kruidvat zelf gezien. Ik wilde er wel een kopen voor mee op vakantie!

2. Omdat ik regelmatiger wil sporten, maar het weer de laatste dagen niet meezit doe ik nu iedere dag thuis oefeningen. Iedere keer als ik naar de sportschool wíl gaan komt er een plensbui aan. Wat nou zomer?

1. Afgelopen week hebben Sam en ik flink gestudeerd in de stad. Buitenshuis doe ik zoveel meer dan thuis.
2. 1,010 volgers op twitter. Wihoe!

Jurkjes passen bij de H&M. Ik ging eigenlijk naar de stad om iets leuks te vinden wat ik bij het Ek aan kon trekken. Het mintgroene jurkje vond ik stiekem toch wel erg tof. De stof is wel extreem dik, en heb besloten om voor het peachy jurkje te gaan. Die kon ik nog mooi met de wedstrijd aan maar is ook gewoon een leuk jurkje voor op vakantie. Win/Win.

1. Woensdag. Duitsland-Nederland. Nagels moeten ook oranje. Dit is Japanese Koi van China Glaze en hij is echt neon oranje!
2. Lekker op het terras een wedstrijd kijken!

1. Alleen gebeurde er een lichtelijk drama vooraf. Ik besloot dat ik nog ‘even snel’ mijn haren wilde verven. Ik  verf ze nu altijd middenbruin en ik had donkere uitgroei. Toen ik mijn haren na het uitspoelen in de spiegel bekeek vond ik het al verdacht donker. Toen mijn haren eenmaal droog waren schrok ik me dus helemaal kapot: ze zijn donker-donker-donkerbruin, bijna zwart. Ik kon wel janken…

2. Outfitje voor de wedstrijd. Heul subtiel oranje ja.

1 Ik vind de nieuwe Rimmel lipgloss zo fijn, draag hem ineens iedere dag!
2. ACE Vitamin Drink, mijn favoriete vruchtendrankje!

1. Ik keek uit het raam bij mijn kamer en zag ineens een luchtballon, vet dichtbij. Hier is hij alweer een stuk verderweg, ik moest natuurlijk weer mijn iPhone zoeken voor ik een foto kon maken.

2. Aint no party..

1. HAHA
2. HAHA

1. Mijn ouders zijn op vakantie, en dat betekend dat ik nu zelf moet koken. Geweldig.  Ik skip nu de aardappels ( ik vind aardappels niet lekker) en pak lekker veel groente!

2. Ja, er was iets heel grappigs…

Visjes voeren, is nu ook even een klusje…

1. Ik ging even naar de supermarkt om drinken en lekkers te halen, en toen we terugkwamen kwam ik erachter dat ik mijn sleutel vergeten was. Stonden we daar voor de deur. Totdat de buurvrouw met een kleerhanger aankwam lopen ( euhhh?). Toen hebben we daar weer een halfuur mee geprobeerd de deur open te krijgen en ondertussen kwam poezel ons even vergezellen. Uiteindelijk ging de deur gelukkig open!
2. Filmpje kijken op de bank met lekker drinken!

1. SOEP. Lekker makkelijk en vult goed.
2. Broerlief ging BBQ-en. Het was écht rotweer!

Hmm. Kersen en een filmpje. Fijne combinatie!

1. Boodschappen doen. Sam had zin in Bastogne koeken en de dubbel fris was in de aanbieding. Ik snap niet hoe mensen boodschappen voor een week kunnen doen. Ik zou zooooo niet weten wat ik allemaal mee moet nemen.

2. tijd om te koken. Ik ben dol champignons en ik had het gecombineerd met broccoli en een worstje die mijn broer voor mij op de BBQ gelegd had. Best lekker!

1. Ik hou nog steeds heel veel van mijn camera. <3
2. Momenteel ‘werk’ ik beneden. Normaal zit ik altijd op mijn kamer, maar ik heb nu mama’s plekje ingepikt. Wat werkt dat fijn. Lekker veel ruimte ook!

 

Dit waren de snapshots voor deze week. Vanavond is dé wedstrijd. Gaan we winnen, verliezen? Ik ben benieuwd!

 

ook interessant

24 reacties op Some Snapshots juni #3

Joyce schrijft: June 17, 2012 at 14:20

Wat een overload aan oranje! :mrgreen: En hey, het donkere haar staat je echt heel erg goed hoor, niks om je zorgen om te maken. Voordat je het weet is het weer vervaagd! Ik zou trouwens als ik jou was stiekem ook nog het mintgroene jurkje halen, dat is leuheuk!

Reply
Esther schrijft: June 18, 2012 at 13:58

Het is gewoon rot dat wanneer je lichtbruin verwacht je haren er ineens bijna zwart uitkomen. Bovendien had ik éxtra mijn haren lichter gemaakt omdat het juist minder hard maakt. Ik heb altijd donker haar gehad, maar was juist blij dat het licht was :(

Reply
Esmée schrijft: June 18, 2012 at 15:48

Die luchtballon precies diezelfde heb ik ook een paar dagen geleden gezien! haha! waren er volgensmij 3 zelfs die ik heb gezien of 2.

Liefs

Reply
fleur schrijft: June 19, 2012 at 20:19

Had jij ook die verpakking in een apart gevouwen groen achtig doosje (herba shine ofzo? ) waar op staat: 400 – middenbruin. Want die is bij mij bijna pikzwart uitgevallen!

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>