21

Some Snapshots – September #3

In Some Snapshots neem ik jullie mee in mijn leven met de meest random foto’s. Deze week ben ik helaas weinig de deur uit geweest. Desalniettemin: genoeg gedaan! Er stonden wel dingen op de planning, maar in verband met een ongelukje op de fiets ( uiteindelijk náást de fiets ) heb ik twee tripjes Amsterdam moeten afzeggen. Bummer!Hoewel ik eerst flink baalde dat de kersenrode haarverf alleen maar op mijn uitgroei pakte, vind ik het nu wel erg gaaf uitzien!

Dr Pepper, soms heb ik er ineens zin in…

Nails du jour. Ik draag niet snel goudkleurige nagellak, maar vind het stiekem toch wel erg leuk!

‘Verse’ sapjes van de plus. Ik vind ze ontzettend lekker. Prima ontbijtje!

Soep is ook altijd een prima ontbijt, haha.

Eindelijk heb ik mijn nieuwe agendavulling in mijn agenda gedaan!

Reden? School! Er moet ook weer gestudeerd worden.

Iedere dag mis ik dit kleine mormeltje, maar volgende week ga ik haar weer zien!

The Sims 3 weer eens gespeeld. Het is niet echt mijn spel, na een halfuur ben ik het weer helemaal zat, haha. Geef mij maar wat meer actie!

Ik ben in vier boeken tegelijk bezig…

Druk bezig geweest met mijn kamer opruimen. Wat gebeurde er? Mijn pot met kwasten viel van de plank af en al die kleine rotsteentjes vielen op mijn laptop. Toetsenbord is niet fatsoenlijk meer te gebruiken helaas.

Boeken moesten opgeruimd worden. Eerder had ik drie planken van mijn billy kast bezet met boeken, maar met dank aan allerlei nieuwe aankopen paste het niet meer. Ik heb het nu in een deel van mijn make-up kast gestapeld. Ik heb nu eenmaal weinig plek op mijn kamer en op deze manier kom ik heel wat boeken kwijt.

Zwarte parfum…

Van Lady Gaga natuurlijk. Het enige wat ik nu nog kan zeggen is: WOW!

Ik had een nieuw toetsenbord voor mijn laptop besteld via eBay. Ik wilde hem eerst wel laten repareren, maar dan ben je rond de honderd euro kwijt en ben ik ook nog eens mijn laptop kwijt voor minimaal een week. Nu heb ik voor 20$ een nieuw toetsenbord besteld. Helaas hadden ze geen zwarte, maar krijg ik nu zilveren toetsen.

Maar omdat bestellingen via eBay toch altijd even duren en ik niet zonder toetsenbord kan bloggen ben ik zaterdagmiddag maar even héél snel naar de Media Markt gegaan.

Goedkoopste toetsenbord á €9,- gekocht en nu werk ik dus zo. Fijn is het niet, maar beter dan tien keer op één letter te moeten slaan voor hij hem pakt.

Zaterdagavond ben ik gezellig gaan uit eten in Heerlen en naderhand op een terrasje gezeten. Lekker witbiertje <3

In Heerlen waren allerlei dingen te doen in verband met het WK wielrennen.

 

Zaterdag had ik op de markt weer zakken vol fruit gehaald. Ben gewoon zo verbaasd hoe goedkoop het daar is. In de supermarkt betaal je snel drie euro voor één bakje aardbeien. Nu had ik voor vier euro: 2 bakken aardbeien, 2 bakjes frambozen, 1 meloen, en een flinke bak druiven. Wow!

Gisteren heb ik weer gezellig gewerkt. En ik was er helemaal klaar voor!

Ik zette de leesbril op. Ik kreeg gelijk te horen dat hij me zo goed stond op mijn werk. Gezien ik echt 0,0 zie door zo’n bril en een spiegel dus niet werkte, maakte ik een foto. Nouja!

Dat was het weer voor deze week!

 

ook interessant

24 reacties op Some Snapshots – September #3

Joyce schrijft: September 17, 2012 at 16:11

We always get our sin too is een grappig boek! Leuke foto’s en ben echt benieuwd naar die parfum van lady gaga

Reply
Esther schrijft: September 17, 2012 at 17:00

Ja hij is echt lachen! Zelfs ik met mijn slechte engels snap dat bepaalde dingen fout zijn, maar vooral prettig dat dan ook de goede dingen uitgelegd worden!:D

Reply
Esmée schrijft: September 17, 2012 at 16:24

Ah leuk een foto van het pancratius plein! :)
Vandaag toevallig nog geweest. Heb je al eens geprobeerd om de steentjes met de stofzuiger eruit te zuigen? Ik weet niet of het lukt hoor, is maar een tip.

Liefs, Esmée

Reply
Lenneke schrijft: September 17, 2012 at 16:36

Jij hebt echt geen geluk met laptops, hè? Vervelend dat je toetsenbord nu niet meer werkt! Ga je het helemaal zelf vervangen? Ik ben daar echt te bang voor, haha.

Reply
Esther schrijft: September 17, 2012 at 16:59

Hahahaha zeg dat! Ik ga weer sparen voor een vaste PC :) Ik ga het zelf proberen te vervangen ja, anders schakel ik de hulp van broerlief in!

Reply
lara schrijft: September 17, 2012 at 17:52

Douglas Adams!!! Ik hou zo van zijn boeken. Grappig dat je de Guide aan het lezen bent. Ken weinig mensen die er ook van houden.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>