Essie chinchilly7

Swatches Essie: Chinchilly & Da Blush

Essie behoort zeker tot een van mijn favoriete nagellakmerken. Ik kocht ze eigenlijk altijd via internet, maar het is extra leuk dat ze nu gewoon bij Etos verkrijgbaar zijn. Swatches van vandaag: Chinchilly en Da Blush!

 

Ik weet niet wat het is met Essie, maar het merk trekt me gewoon. Ze hebben hele aparte kleuren zonder heel speciaal te zijn. Ze hebben de meest prachtige kleuren die op het eerst gezicht wat saai lijken, maar op mijn nagels ge-wel-dig zijn. Ook hebben ze natuurlijk een gigantisch assortiment uiteenlopend van naturelle kleuren tot neon!


First: Da blush!Da Blush is een aparte kleur, geen enkele kleur in mijn collectie lijkt er zelfs maar beetje op. Ik heb twee lagen gebruikt en hij lakt errrrug fijn. Helaas droogt hij niet gigantisch snel. Lang leve de sneldrogende topcoats!

Chinchilly!Dit lakje heb ik gebombardeerd tot Essie-favoriet. Voor de zomer vind ik hem eigenlijk wat te grauw, maar hij is prachtig. Het lijkt op het eerste gezicht simpel grijs maar hij lijkt ook wat taupe en paars in zich te hebben. Ik weet niet wat het precies is met deze lak, maar hij is geweldig.

Chinchilly bleef bij mij ook 6 dagen perfect zitten. Normaal verveelt een kleur me vrij snel, maar deze heb ik zo een week op laten zitten. Bizar!

Essie is sinds kort verkrijgbaar bij Etos en de lakken kosten €9,99 per stuk. Ik weet niet of deze kleuren in de schappen liggen bij de Etos, maar ik heb deze kleuren via Transdesign besteld.

ook interessant

30 reacties op Swatches Essie: Chinchilly & Da Blush

emma schrijft: May 26, 2012 at 07:59

wauw Da Blush zou ik wel erg graag willen hebben!! En wat een supermooie swatches zijn het, prachtige foto’s <3

Reply
Marge schrijft: May 26, 2012 at 08:47

Wow, prachtige nagellak! Da Blush lijkt op de Dior nagellak van de Dior Garden Collectie, heel erg mooi geswatcht ook! :grin:

Reply
Marieke schrijft: May 26, 2012 at 14:14

Chinchilly zou ik eigenlijk willen hebben vanwege de naam.. maar het kleurtje zelf is ook leuk. Net even wat anders dan grijs. Ik ga ‘m snel eens in het echt bekijken en dan misschien kopen :)

Reply
Vera schrijft: May 27, 2012 at 19:25

DA Blush vind ik erg mooi! Ik dacht al. Op de foto twee Essie lakjes, maar je gaat een lakje van Essie en een blush van de DA reviewen? haha, maar dat is dus gewoon de naam van het lakje ;)

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>