LOVE ETC 1

The Body Shop: Love Etc eau de parfum

Het komt niet vaak voor dat ik parfum opnieuw koop. Meestal raak ik na een tijdje gewoonweg uitgekeken - of geroken? - op een parfum. Love ETC is het tweede luchtje wat ik voor de tweede keer gekocht heb en ik vind hem nog steeds verrukkelijk. Stiekem snuffelde ik bij de helft van mijn bezoekjes aan The Body Shop even aan dit geurtje en eindelijk kocht ik hem opnieuw. Dat moet ik toch wel even delen hé?

 


Ik kocht het parfum in een cadeauverpakking samen met een douchegel, dus het fancy doosje ontbreekt deze keer. De flacon zelf is vrij simpel en basic. Uiteindelijk gaat het toch om de geur!

The Body Shop omschrijft deze geur als volgt:

De geur van liefde als universele kracht… de allereerste geur van The Body Shop gebaseerd op emotie. Een uitbundige, warme, sprankelende geur – de perfecte afspiegeling van het bruisende gevoel van liefde en geluk. Hartveroverend!

 
De noten in deze geur:

Top: peer, nerli, bergamot
Hart: jasmijn, heliotroop, lelietje van dalen
Basis: vanille, sandelhout, romige muskus

Jasmijn is de geur die ik het sterkst ruik. Ik weet zeker dat dit een geur is die veel vrouwen lekker vinden. Zoet en zomers. Perfect voor overdag én ‘s avonds. De geur blijft niet erg lang hangen voor een eau de parfum, maar dat is voor mij geen probleem. Ik sleep deze flacon met alle liefde mee in mijn tas om ‘s middags een keer bij te spuiten.


De parfum is lekker budgetproof en als je een klantenkaart hebt gaat er natuurlijk ook nog een klein bedrag van af. Ook is er binnenkort weer sale en dan zullen verschillende geuren en giftsets nog goedkoper zijn. Ik heb deze parfum in een set met een bodylotion online gekocht voor maar €11,-. Hoelang deze actie geldt durf ik niet te zeggen!


Voor 30ml eau de parfum betaal je normaal gesproken €19,95 en voor 50 ml €27,95.

 

ook interessant

15 reacties op The Body Shop: Love Etc eau de parfum

Bo schrijft: June 27, 2012 at 10:02

Dit lijkt me echt een heerlijk geurtje! Ik ben dol op Jasmijn, dus dat komt goed uit.
Én nog eens budgetproof! Snel maar eens naar The Body Shop!

Reply
Samantha schrijft: June 27, 2012 at 11:00

Ik heb hem nog nooit geroken, maar hij klinkt wel erg lekker. Al ben ik echt heel moeilijk met parfum. Ik krijg er al snel hoofdpijn van. :’)

Reply
Jessica schrijft: June 27, 2012 at 11:16

Ik heb hem ook opnieuw gekocht. Maar ik moet toegeven dat het eerste flesje nog niet volledig op is.
Maar hij was in aanbieding; een cadeauset met eau de parfum (50 ml), fullsize douchegel, fullsize bodylotion + fullsize bodybutter voor 24,95. Dat kon ik echt niet laten staan.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>