shop2

Tip: wattenschijfjeshouder bij de action

Ik gebruik al jaren een houder voor mijn wattenschijfjes die ik ooit bij de Douglas kocht voor vijf euro. Inmiddels is hij hartstikke lelijk, bekrast en zelfs op bepaalde plekken geroest. Eindelijk heb ik een nieuwe gevonden! Veel goedkoper, mooier en gewoon bij de action!

Het is gewoon van stevig plastic en de ‘dop’ haal je er vanaf om de wattenschijven erin te gooien. Er past ongeveer 3/4 pak in.  Ik vind dit zo veel makkelijker werken dan steeds schijfjes uit een pak vissen. Bovendien ziet het er ook nog eens veel leuker uit!

Deze houder kost €1,39 en is dus te koop bij de Action!

ook interessant

24 reacties op Tip: wattenschijfjeshouder bij de action

me schrijft: September 17, 2012 at 21:35

Ik heb er eentje voor aan de muur, recentelijk met 70% korting gekocht bij het Kruidvat maar deze is zeker ook aanrader.

Reply
Allissa schrijft: September 18, 2012 at 15:29

thaaaaaaaanks!
ik heb zo’n haakje waar ik het zakje altijd aan hang maar hij valt elke keer weer op de grond. zo frustrerend en dit is echt geen geld.

Reply
Gerrianne schrijft: September 19, 2012 at 10:42

Hè, dit komt als geroepen! Ik heb de laatste tijd zo ruzie met m’n wattenschijfjes en ze vliegen er door heen! Ik ga binnenkort eens kijken bij de action. Misschien is dit wel de ultieme oplossing!

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>