6231985352_883674543a

Whats on my way?

Met een paar klikken kun je veel items jouw kant op laten komen en daar heb ik me ook even mee bezig gehouden. H&M heeft altijd betere sale online dan in de winkels en er komt wel een erg mooie tas mijn kant op…

1. print top: €4,95 H&M. Ik heb heel veel rokjes en heel weinig tops om op die rok te kunnen dragen. Tijd werd het dus voor een nieuwe top.

2. Vlieger & van Dam clutch. De Vlieger en van Dam tassen hebben mijn hart gestolen vanaf het moment dat ik ze voor het eerst zag. Eerst wilde ik dolgraag zo’n grote tas. De grote tas is alleen érg groot en ik heb al een grote Michael Kors tas. Dus vandaar: le clutch. Ik moet alleen nog een hengsel kopen maar ik twijfel tussen een leren hengsel of ketting hengsel.

3. Enkellaarsjes: 11,45 H&M. Ik vind de kleur en het model leuk en het hakje is vrij laag. Probleem: zoiets vind ik alleen leuk onder een broek. Uiteindelijke probleem: ik draag nooit broeken.

4. Een prachtige lichte blazer: 11,45 H&M. Omdat blazers altijd handig en ideaal zijn en ik alleen maar winterkleuren heb. ( zwart, grijs, donkergroen, donkerblauw etc )

Dit komt er dus allemaal mijn kant op en ik kan niet wachten. Ik hoop dat ik alles dinsdag binnenkrijg!

 

ook interessant

30 reacties op Whats on my way?

Marieke schrijft: July 29, 2012 at 20:09

Ah, ZOALS IK zei op instagram, geweldige clutch ! klopt het trouwens dat als ik een comment plaats alles in capslock staat ? ook m’n naam enzo ? als deze reactie ook zo onder het artikel komt te staan, sorry haha.

Reply
Sarah schrijft: July 30, 2012 at 20:54

Haha die blazer heb ik ook. Alleen ik heb hem al in de winter gekocht dus was die duurder… hmm, ik had hem beter in de sale kunnen kopen ja, haha had me weer geld gespaard. maar hij zit wel super!
xoxox

Reply
Merel schrijft: August 1, 2012 at 13:00

”De hak is vrij laag” haha, ik heb ze net besteld en was zo erg aan het twijfelen omdat ik de hak juist zo hoog vond :’)

Reply
Esther schrijft: August 1, 2012 at 13:58

Hij is wel iets hoger dan ik verwacht had, haha. Maar dat lijkt gewoon zo in verhouding met de laars, ze lopen overigens heerlijk!

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>