Popband Ibiza haar elastiekjes

Ieder jaar en zelfs ieder seizoen zijn er weer nieuwe trends op het gebied van kleding, make-up en zelfs interieur. Ook wat betreft accessoires zijn er natuurlijk weer allerlei trends. In 2016 zie je onder andere de choker die weer terug van weggeweest is. Deze was in de jaren 90 al helemaal in en werd na een tijdje ook weer vergeten. Je ziet vaker dat een trend ineens jaren later weer terugkomt, en de choker is een van deze trends. Bij de choker zit een ketting strak om de nek in plaats van een losse ketting. De ene choker is zwart zonder dat er iets aan zit, de andere choker heeft een andere kleur en zit er soms ook wat aan. Het is maar net wat jij leuk vindt. Een andere trend is de oorbel dat de vorm heeft van een simpel staafje. Deze oorbellen zijn ideaal om iedere dag te dragen en zijn overal bij te combineren. Perfect voor naar je werk, school maar ook prima voor naar een feestje. Kies voor de gouden of zilveren variant en je bent de komende tijd voorzien van een goed paar oorbellen. Dan is er nog de trend van het haar en in 2016 gaat het hier om elastiekjes. We kunnen van alles met ons haar en bij het creëren van al deze kapsels zijn natuurlijk wel wat hulpmiddelen nodig. Klipjes, elastiekjes, een haarband en ga zo maar door.

Elastiekjes

Bij een elastiekje denk je meteen aan een saai zwart elastiekje met vaak een metalen stukje in het midden. Wist je dat deze elastiekjes misschien wel praktisch, maar wel hartstikke slecht zijn voor ons haar? Het metalen stukje in het midden zorgt ervoor dat het haar gemakkelijk afbreekt. Dit zorgt ervoor dat wanneer je vaak een staart of knot draagt, het deel waar het metalen stukje zit, steeds dunner wordt. Uiteindelijk kun je zelfs gaan zien dat hier minder haar zit en heb je dus op een plek duidelijk minder haar. Iets wat je absoluut niet wil en gelukkig ook voorkomen kan worden. Een andere optie is dan het elastiekje zonder het metalen stukje. Ook hierbij is een nadeel. Het haar kan ook bij dit soort elastiekjes gewoon afbreken wanneer het haar te strak vastgemaakt is. Je wilt het haar wel strak hebben, want een staart die steeds uitzakt, is ook onhandig. Verder rekken dit soort elastiekjes vaak erg uit en is het slecht om ze om de pols te dragen doordat ze in het begin juist vaak te strak zijn. Het is lekker makkelijk om een elastiekje om je pols te dragen zodat je hem altijd kunt gebruiken en altijd bij je hebt. Helaas kan het de pols afknellen en kan de bloedsomloop hier verslechteren. Dit zie je vaak doordat er een duidelijke afdruk zit zodra je het elastiekje af doet. Wanneer je dan toch een elastiekje als deze mee wil nemen, doe dit dan gewoon in je tas of in je broekzak.

Een normaal elastiekje zoals we hem kennen is dus niet bepaald goed voor ons haar, maar daar is nu de oplossing voor gekomen. Wat dacht je van een elastiekje dat er niet alleen heel leuk uitziet, maar ook nog eens gemakkelijk om de pols gedragen kan worden en het haar ook nog eens niet zal beschadigen? Dat is het ideale elastiekje, en dat kun je nu vinden. Het heet een Ibiza elastiekje en je kunt meteen zien waar de naam vandaan komt. De elastiekjes zijn namelijk niet saai zwart of bruin, maar hebben verschillende kleuren en zijn vaak voorzien van een leuke tekst of print. Uiteraard kies jij helemaal zelf wat voor elastiekje je wilt dragen. Het merk dat begon met het Ibiza elastiekje, heet Popband Ibiza. Dit merk is verkrijgbaar bij onder andere Douglas. Het elastiek is eigenlijk heel simpel. Het idee erachter is dat het er niet meer uitziet alsof je een elastiek aan je pols draagt, maar dat je een armbandje draagt. Je kunt het dus als beide gebruiken.

Het merk Ibiza Popband heeft natuurlijk ook nog een eigen beschrijving van hun elastiekjes, en die gaat als volgt: de elastiekjes van Popband Ibiza zijn heerlijk zacht en rekken goed mee. Echter rekken ze niet te erg waardoor een staart goed op zijn plaats blijft zitten en daarbij komt ook dat je geen last hebt van een knik in het haar wanneer je het elastiekje er weer uit haalt. In tegendeel tot een normaal elastiekje, wordt het haar niet beschadigd door de Popband Ibiza elastiekjes. Wanneer je het elastiekje niet nodig hebt in het haar, kun je hem perfect dragen aan je pols als een superleuk armbandje. Zo ben je lief voor je haar en ziet het er leuk uit aan je pols. Wanneer je ze eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer terug naar normale elastiekjes.

Hoe ziet het elastiekje eruit?

Het elastiek is aan de onderkant vastgemaakt met een knoopje voor een mooier effect dan een normaal elastiek. Qua kleuren is er veel mogelijk. De elastiekjes worden verkocht in setjes van drie, vier of vijf. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid elastiekjes. Ook zijn de elastiekjes wat goedkoper wanneer je kiest voor een aantal kleuren zonder printjes of teksten erop.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een elastiek in het grijs die lekker onopvallend is of ga voor eentje met een panterprint. Wat ook populair is, is het elastiekje met een soort bedel eraan. De ene keer is dit een veertje, de andere keer een Boeddhahoofd. Vergeet niet dat een Boeddha eigenlijk alleen weggegeven mag worden, dus de elastiekjes van Popband Ibiza zijn ook ideaal om cadeau te doen. Overigens is Popband Ibiza niet het enige merk dat de elastiekjes verkoopt. Er zijn genoeg winkels waar ze tegenwoordig te vinden zijn, en dat is niet voor niets.

Wanneer je denkt het elastiekje ook vaak als armbandje te dragen, is het ontzettend leuk om te kiezen voor een met een tekst. Zo heb je ze met de woorden freedom, Ibiza, hope, love, luck en nog veel meer. Ook deze varianten zijn weer ideaal om cadeau te doen aan een vriendin of bijvoorbeeld je moeder.

Als je wilt gaan voor kwaliteit, kun je het beste gaan voor de elastieken van het merk zelf. Echter hoeft dat dus niet en kun je ze ook goedkoper scoren bij andere winkels. De kans is dan echter groot dat het materiaal wel sneller beschadigd is dan wanneer je koopt bij Popband Ibiza. Overigens heeft het merk ook nog ontzettend leuke haarbanden, wederom met teksten en in leuke kleuren. Erg handig voor tijdens het sporten of wanneer je haar gewoon uit het gezicht moet zijn.

Redenen om te kiezen voor deze elastieken

Er zijn genoeg redenen om snel je oude elastiekjes weg te gooien en over te stappen op deze elastieken. Allereerst beschadigt een normale elastiek het haar behoorlijk waardoor het haar afbreekt en de conditie van het haar verslechtert, en dat terwijl dat niet eens nodig is. Daarbij komt dat een normaal elastiek niet om de pols te dragen is. Het metalen deel kan zorgen voor uitslag op de pols en het kan bovendien de pols afknellen waardoor de bloedsomloop verslechtert. Genoeg redenen om over te stappen, want de Popband Ibiza elastieken zijn lekker rekbaar maar blijven ook strak zitten wanneer je hem in het haar draagt. Hierdoor blijft je knot, staart, vlecht of andere creatie goed zitten. Je hebt er de hele dag geen omkijken naar. Wil je na een lange dag je haar in een staart te hebben gedragen je haar nu los dragen? Geen probleem, want met dit elastiek heb je geen last van bobbels die je wel vaak hebt bij een normaal elastiek. Deze bobbel gaat niet zomaar weg, wat zou betekenen dat je bij een normaal elastiek eerst je haar met eens stijltang moet stijlen voor het haar weer los te dragen is. Onnodig veel werk en gedoe.

Dankzij de leuke kleuren, teksten en patronen ziet het elastiek er niet alleen erg leuk uit in het haar, maar kun je hem ook perfect dragen om je pols. De pols wordt niet afgekneld omdat het elastiek niet te strak zit. Je kiest zelf welke kleuren bij jou passen. Als je nog geen cadeau hebt voor iemand, is dit ideaal om te geven. Het gaat niet langer meer om een saai elastiekje voor in het haar. Het is vanaf nu een elastiek én accessoire in één.

De elastiekjes zijn te bestellen bij onder andere Douglas, waar je terecht kunt voor het originele merk (Popband Ibiza). Hier betaal je 12,95 euro voor vier elastiekjes die een lange tijd meegaan. Overigens kun je de elastiekjes ook gewoon in het water dragen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kleur vervaagt of het patroon weggaat. Heb jij dit handige maar vooral hele leuke elastiekje nog niet? Dan is het zeker een aanrader om hem vandaag nog te bestellen en alle bovengenoemde voordelen te ervaren.